ƸӜƷ Μια φορα...

on 21 Ιουλ 2010


... ο 'Αγριος Ταυρος' και το 'Ροζ Συννεφο', πηγαν πιασμενοι χερι χερι, στη σκηνη του γερου μαγου της φυλης και του ειπαν: Εμεις αγαπιομαστε παρα πολυ. Γ'αυτο ηρθαμε σε σενα, να μας δωσεις μια συμβουλη για να ζησει η αγαπη μας αιωνια. Μια συμβουλη που θα μας βοηθησει να μεινουμε για παντα ο ενας διπλα στον αλλον.
Ο γερος συγκινημενος που εβλεπε δυο νεους τοσο ερωτευμενους και τοσο διψασμενους ν'ακουσουν μια συμβουλη του, τους ειπε:
Εσυ 'Ροζ συννεφο' πρεπει να ανεβεις στο βουνο και να κυνηγησεις το πιο δυνατο γερακι και να το φερεις εδω ζωντανο. Και συ 'Αγριε Ταυρε', να σκαρφαλωσεις στο βουνο να βρεις τον πιο αγριο αετο, να τον πιασεις, και να μου φερεις εδω ζωντανο. Την προκαθορισμενη ημερα, οι δυο νεοι, ητσν μπροστα στη σκηνη του μαγου, εχοντας πιασει τα πουλια σε διχτυα.
Ο γερος, τα εβγαλε απο τα διχτυα και λεει: Τωρα, δεστε τα πουλια απο το ποδι μεταξυ τους με αυτο το δερματινο κορδονι και μετα αφηστε τα να πεταξουν ελευθερα!
Το ζευγαρι, εκανε αυτο που του ζητησε ο γερος και αφησαν τα πουλια ελευθερα.
Ο αετος και το γερακι προσπαθησαν να πεταξουν, αλλα το μονο που καταφεραν ηταν να κανουν μικρα πηδηματα.
Μετα απο λιγο, εκνευρισμενα που δεν μπορουσαν να πεταξουν, αρχισαν να επιτιθενται το ενα στο αλλο, με αποτελεσμα να πληγωθουν. Τοτε ο γερος ειπε:
Aυτο που βλεπετε τωρα, να μην το ξεχασετε ποτε! Διοτι και εσεις ειστε οπως ο αετος και το γερακι. Αν ειστε δεμενοι ο ενας με τον αλλον οπως αυτα τα δυο πουλια, εστω και απο αγαπη, οχι μονο θα υποφερετε, αλλα αργα η γρηγορα, θα αρχισει να πληγωνει ο ενας τον αλλον.
Αν θελετε να κρατησει η αγαπη σας, πεταξτε μαζι, αλλα ποτε δεμενοι.
Αφηστε ελευθερο ο ενας τον αλλον, να πεταξει με τα δικα του φτερα προς τα ονειρα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...